Despre Noi, Cabinet Stomatologie Targoviste

Va asteptam sa pasiti cu incredere in cabinetul nostru pentru a va recapata zambetul mult dorit. Cu profesionalism, calm si intelegere, va stam la dispozitie cu o gama larga de tratamente stomatologice.

Cabinet Stomatologic Targoviste

Dr. Tarek Farhat

I

ncredere in sine, un aspect mai atragator, o mai mare incredere in valoarea personala, acestea sunt lucrurile minunate pe care noi vi le putem oferi! Cu o vasta experienta in tratarea problemelor stomatologice, va oferim servicii stomatologice de inalta calitate la preturi accesibile, precum si tratamente dentare personalizate.

Dintii sunt foarte importanti pentru sanatatea noastra. Mancam, vorbim si socializam cu usurinta si succes, atunci cand stim ca avem o dantura sanatoasa si frumoasa.
Este binecunoscut faptul ca o persoana cu dintii sanatosi este mai increzatoare in sine si ca un zambet frumos aduce fericire pe chipul oricui.

Sunt dr. Tarek Farhat si va astept cu drag sa calcati pragul cabinetului stomatologic din Targoviste, situat in centrul orasului, B-dul Independentei, cladirea fost Baia Comunala, etajul 2 – camera 15.

Noi punem accentul atat pe calitatea serviciilor medicale, cat si pe respectul fata de pacient. Trateaza asa cum ti-ai dori sa fii tratat este principiul in care credem si dupa care ne ghidam.

Si, nu uitati, un zambet frumos presupune si un control periodic la medicul stomatolog!

Programari Cabinet Stomatologic Targoviste

Apelati cu incredere la dr. Tarek Farhat si faceti acum primul pas pentru o programare la dentist.

De ce cu noi ?

1. Servicii integrate la cel mai bun raport calitate-pret

Indiferent de natura problemei tale sau de nevoile pe care le ai, Dr. Tarek Farhat mereu iti va oferi cele mai rapide, practice si eficiente solutii.

2. Interventii nedureroase, cu vindecare rapida

Datorită tehnicilor moderne, a anestezicelor folosite în chirurgia orală, care în trecut au fost considerate tulburătoare, acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale total nedureroase.

3. Tratamente cu implant dentar

Tratamentul este conservator in comparatie cu o lucrare traditionala prin punte deoarece implanturile dentare elimina necesitatea sacrificarii dintilor invecinati.

4. Rezolvarea urgentelor stomatologice in doar 30 de minute

Vă primim în 30 de minute* pentru orice urgență stomatologică.
*in timpul orarului clinicilor

Unde ne gasiti !?