Servicii

Servicii Stomatologice Targoviste – Dentist dr. Tarek Farhat

Servicii Cabinet Stomatologic Targoviste

Servicii Stomatologice

S

unt dr. Tarek Farhat si va astept cu drag sa calcati pragul cabinetului stomatologic din Targoviste, situat in centrul orasului, B-dul Independentei, cladirea fosta Baia Comunala, etajul 2 – camera 15.

Cabinetul Stomatologic al dr. Tarek Farhat din Targoviste îşi propune să ofere servicii stomatologice de excelenţă în plan medical şi uman. Identificăm nevoile pacienţilor, gradul de satisfacţie al pacienţilor fiind foarte ridicat, intenţionăm să transmitem pacienţilor noştrii ideea ca vizita la medic nu presupune în mod obligatoriu o boala, ci trebuie sa aibă caracter preventiv.

Tratamente Odontologie

Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor.

Implant Dentar

Acum poti zambi din nou cu incredere! Tratamentul cu implant dentar este cea mai rapida si eficienta solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa.

Extractie dentara

Prin extractie dentara înțelegem o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unui dinte afectat, care provoacă și menține procese patologice locale, loco-regionale și generale care nu pot fi rezolvate prin terapii conservatoare.

Proteica Dentara

Protetica dentara presupune refacerea structurii dintelui utilizand lucrari protetice atunci cand caria dentara a afectat dintele intr-o masura prea mare pentru a putea fi remediat prin intermediul unei plombe.

Detratraj / Periaj profesional

Periajul profesional are ca scop îndepărtarea plăcii dentare ce a mai rămas după detartraj, precum și a diverselor pete sau colorații de pe suprafața dinților.

Tratament de canal

Un tratament de canal este necesar atunci cand o carie este profunda si a afectat camera pulpara a dintelui si este necesara scoaterea nervului.

Programari Cabinet Stomatologic Targoviste

Apelati cu incredere la dr. Tarek Farhat si faceti acum primul pas pentru o programare la dentist.

De ce cu noi ?

1. Servicii integrate la cel mai bun raport calitate-pret

Indiferent de natura problemei tale sau de nevoile pe care le ai, Dr. Tarek Farhat mereu iti va oferi cele mai rapide, practice si eficiente solutii.

2. Interventii nedureroase, cu vindecare rapida

Datorită tehnicilor moderne, a anestezicelor folosite în chirurgia orală, care în trecut au fost considerate tulburătoare, acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale total nedureroase.

3. Tratamente cu implant dentar

Tratamentul este conservator in comparatie cu o lucrare traditionala prin punte deoarece implanturile dentare elimina necesitatea sacrificarii dintilor invecinati.

4. Rezolvarea urgentelor stomatologice in doar 30 de minute

Vă primim în 30 de minute* pentru orice urgență stomatologică.
*in timpul orarului clinicilor

Unde ne gasiti !?